RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережі вказали на причетність Росії до розстрілу мітингувальників у Венесуелі: опубліковано відео

У охопленій протестами Венесуелі, в місті Кабімас, невідомі з борта цивільного вертольота відкрили стрілянину по демонстрантах проти режиму чинного президента країни Ніколаса Мадуро.

Про це повідомляє в Twitter венесуельський телеканал VPI.

На відеозапису, який оприлюднив телеканал, видно, як над містом летить вертоліт, з якого по вулицях ведеться стрілянина; люди, які потрапили під обстріл, намагаються сховатися. Поки немає інформації про те, що в результаті обстрілу серед протестуючих є загиблі або постраждалі.

Блогер під ніком Vitauskas провів паралелі між стріляниною по протестуючих в Україні під час Майдану і Венесуелі, а також натякнув на можливий зв'язок снайперів з Росією.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", у Венесуелі вже кілька місяців триває політична криза. США і ряд інших країн визнали президентом республіки главу Національної асамблеї і лідера протестів Хуана Гуайдо. Ніколаса Мадуро в якості законного лідера Венесуели визнають Росія, Мексика, Куба, Китай і ще кілька держав

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Переворот в Венесуелі: продовження за українським сценарієм і що втратить Росія.