RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вбив рідну сестру: розкрито несподівані подробиці про терориста, який влаштував бійню в США

Поліція назвала ім'я вбивцы, який відкрив вогонь в барі в місті Дейтон (США, штат Огайо) і вбив 9 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Бійню влаштував 24-річний Коннор Беттс. Приблизно о 7:00 за місцевим часом молодий чоловік у бронежилеті розстріляв відвідувачів Ned Peppers Bar. За уточненими даними, він убив дев'ять людей і поранив ще 27.

Як повідомляється, патрульні поліцейські прибули на місце стрілянини менш ніж через хвилину після її початку і застрелили вбивцю. Таким чином, за словами мера Дейтона, Нен Вейл, вдалося уникнути набагато більших жертв.

Спочатку повідомлялося про сім убитих. Поліція знайшла ще два трупи в автомобілі, припаркованому на вулиці. Жертвами виявилися рідна сестра Коннора і її приятель. Судячи з усього, Беттс спочатку застрелив їх, а потім відправився в бар. Він був одягнений в бронежилет і озброєний гвинтівкою калібру .223. Крім того, у нього була велика кількість боєприпасів до неї.

Сестра вбивці були наймолодшою з усіх загиблих.

На даний момент 15 поранених вже виписано з лікарні. Один з потерпілих знаходиться в критичному стані.

Про Беттс відомо, що він проживав в містечку Беллбрук, штат Огайо. У 2017-2019 роках вивчав психологію в коледжі Сінклер. Деякий час працював на бензозаправці Marathon в місті Сентервілл, штат Огайо. Звільнився і влаштувався в заклад популярної в США мережі ресторанів швидкого обслуговування Chipotle Mexican Grill в тому ж місті.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в США в один день, 3 серпня, сталася стрілянина в двох містах: у місті Ель-Пасо (штат Техас), де було вбито більше двох десятків людей, і в Дейтоні (штат Огайо) - убито 9 осіб. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Десятки убитих і поранених: що відомо про дві криваві бійні, що сколихнули США.