RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Трампу влаштували хвилину ганьби на багатотисячному стадіоні: відео

У США главу держави Дональда Трампа освистали на стадіоні під час бейсбольного матчу світової серії між командами "Х'юстон Астрос" і "Вашингтон Нешнлс".

Інцидент стався після того, як Трамп зі своєю дружиною Меланією після свого телевиступи з приводу успішної ліквідації ватажка терористичної організації "Ісламська держава" відвідав гру.

Як тільки на гігантському моніторі стадіону з'явилося зображення Трампа, глядачі висловили своє негативне ставлення до американського лідера характерним гулом, освистуванням і скандуванням гасла "За грати його".

"Коли його показали на величезному екрані під час світової серії, натовп почав скандувати "За грати його!" Він змінився на обличчі. Він не зміг впоратися з цим. Хтось - ми - заплатимо за це приниження. Вдячний народ дякує всім на тому бейсбольному майданчику в Вашингтоні минулої ночі!", - написав відомий режисер Майкл Мур.

Але далі Трамп впорався з прикрістю і продовжував посміхатися і вітати глядачів. Протягом матчу він поводився, як ніби нічого не сталося: уважно стежив за ходом гри, емоційно реагуючи на те, що відбувається на полі.

Інший американський актор Том Арнольд розповів, що купив квитки на матч для ветеранів, які принесли на стадіон плакат "Імпічмент Трампу".

"Ми купили квитки на гру. Віддали їх ветеранам. Вони принесли плакат", - зазначив Арнольд.

"Одна справа, коли Трамп змушує своїх гарячкових прихильників скандувати свої гасла на політичних мітингах. Зовсім інша - коли повний стадіон спонтанно скандує "За грати його!". Полум'яний самозакоханий нарцис Трамп, мабуть, плаче всередині", - написав Юджин Гу.

Меланія після інциденту виглядала похмурою і ніяк не проявляла свій інтерес до матчу. Лише після його завершення, вставши з місця, вона стала аплодувати і посміхатися.

Нагадаємо, раніше фанати Трампа, коли він говорив про політику Хіларі Клінтон, так само кричали "За грати її".

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп опублікував твіт, в якому загрожує зруйнувати економіку Туреччини.