RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

На військовій базі США сталася кривава стрілянина: дані про загиблих і відео

На американській військовій базі Перл-Харбор на Гаваях сталася смертельна стрілянина – моряк вбив двох цивільних службовців, після чого покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє ВВС.

За даними агентства, стрілянина сталася о 14:30 за-місцевим часом. Особистості стрілка і загиблих поки не розкриваються. Через інцидент базу закривали, але зараз вона знову відкрита.

Контр-адмірал Робб Чедвік заявив, що поки незрозуміло, чи свідомо стрілок вибирав своїх жертв або вів вогонь по випадкових людях. Нападник проходив службу на підводному човні USS Columbia.

Відзначається, що розслідуванням інциденту зайняті служба безпеки військової бази і Служба кримінальних розслідувань ВМС США.

Варто додати, що стрілянина сталася лише через три дні після 78-ї річниці атаки японської військової авіації на Перл-Харбор, у результаті якої загинули більше 2300 осіб.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Забайкальському краї Росії військовослужбовець строкової служби під час зміни варти відкрив вогонь по товаришах по службі: вісім солдатів і офіцерів було вбито.