RU  UA

​Трамп використав весь арсенал: озвучено цікавий прогноз по виборах в США

Президент США Дональд Трамп відстає в передвиборчій гонці від головного конкурента Джо Байдена, використавши весь свій арсенал.

Про це розповів в эфирі Апостроф Live колишній міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

Він зазначив, що не уявляє, що може допомогти Трампу, адже залишилося мало часу.

"Його можливості особисто брати участь у великих мітингах, які він раніше збирав, теж будуть обмежені. Тому тільки те, що буде абсолютно несподіваним, може змінити ситуацію. А несподіванки прогнозувати дуже складно", - зазначив Грищенко.

За його словами, на перших дебатах кандидатів не було конструктивного обговорення, що відповідає стилю глави США. Таким чином, за допомогою емоцій, він впливає на своїх виборців і прихильників, кого така подача влаштовує.

"В даному випадку у Байдена, на мою думку, просто не було можливості перевести це обговорення в більш конструктивне і змістовне русло. Тут, на жаль, ми маємо саме ту ситуацію, коли роль особистості має основне значення", - сказав колишній міністр закордонних справ України.

Він упевнений, що хвороба Трампа вплине на результати виборів.

"Його спроба перейти від питань пандемії, боротьби з нею, з його особистої ролі в тому, що зараз в Сполучених Штатах двісті тисяч загиблих від коронавірусу на економіку і питання правопорядку зараз просто не спрацює", - заявив Грищенко.

Він також зазначив, що така ситуація вдала для Байдена.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У Трампа дуже складна ситуація, його врятує лише диво - Костянтин Грищенко.