RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Леді Гага і ображений Бон Джові: за кого на виборах в США голосують поп-зірки і культові актори

3 листопада в США проходять президентські вибори - американці обирають президента на наступні чотири роки. Претендентів двоє - чинний президент, республіканець Дональд Трамп і демократ, колишній віце-президент Джо Байден. Свою підтримку останньому висловили всесвітньо відома співачка Леді Гага і Джон Бон Джові.

Байден або Трамп: хто стане президентом США - онлайн трансляція

Про це повідомляє Hill.

Трамп, дізнавшись, що леді Гага і Джон Бон Джові підтримують його опонента, грубо висловився на їх адресу.

"А тепер з ним Леді Гага. Я можу вам розповісти багато історій про неї. Я знаю багато історій. А Джон Бон Джові. Кожен раз, коли я його бачу, він цілує мене зад. "Ммм, пане президенте!". Він просто щось отримає від цього всього, як і всі ", - сказав Трамп під час зустрічі зі своїми виборцями в місті Скрентон, Пенсільванія.

Також про свою підтримку Байдена заявили такі співаки як Гранде і Тейлор Свіфт, а також актори Том Хенкс, Дженніфер Еністон, Тімоті Шаламов, Лоуренс, і Бред Пітт.

За Трампа ж голосуватимуть репери 50 Cent і Ліл Уейн, глава бійцівського промоушена UFC Дана Уайт, актор Джон Войт (батько Анджеліни Джолі), актриса Крісті Суонсон (зірка фільму "Баффі Винищувач вампірів"), Стівен Болдуін.

Як повідомляв "Апостроф", колишній британський банкір зробив велику ставку на перемогу на виборах президента США чинного лідера Дональда Трампа - він поставив 5 мільйонів доларів.