RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Можуть бути загрозою для США: розвідка оприлюднила першу за 50 років доповідь про НЛО

Офіс директора національної розвідки США оприлюднив першу за 50 років доповідь про природу невпізнаних літаючих об'єктів.

Попри семисторінковий документ, жодних конкретних висновків зробити не вдалося.

У доповіді говориться, що НЛО можуть бути загрозою безпеці США, якщо мова йде про проривні технології ймовірних противників, але даних, які підтверджують це, теж не виявлено.

Окрім того, так і не ясно, яким чином невпізнані об'єкти порушують відомі нам закони аеродинаміки і чи роблять вони це взагалі, або ж мова йде про стереотипи людського сприйняття і помилки апаратури.

При цьому американська розвідка підкреслила, що більш докладне вивчення питання зажадає багато часу, а головне - грошей.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що в звіті наголошується: єдиний випадок, коли розвідка змогла ідентифікувати НЛО "з високим ступенем впевненості", це була "велика повітряна куля".

Всі явища, які вдалося побачити в цей період, пропонується ділити на п'ять категорій: повітряні перешкоди, природні атмосферні явища, секретні розробки США, "системи іноземних супротивників" і "інші" потенційні варіанти.

Також нагадаємо, що в Пентагоні офіційно визнали, що вивчали місця аварії НЛО і в їхньому розпорядженні є аномальні об'єкти, властивості яких виходять за рамки відомих науці матеріалів.