RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вижив дивом: чоловік прилетів до США між колесами авіалайнера, фото і відео

У суботу, 27 листопада, в аеропорту Майямі (США) стався інцидент – у колісній ніші авіалайнера American Airlines, який прибув із Гватемали, виявили чоловіка.

Про це повідомляє телекомпанія FoxNews.

Співробітники Митної та прикордонної служби США правоохоронних органів на льотному полі затримали 26-річного чоловіка, який здійснив більш, аніж 1600-кілометровий шлях повітрям, щоб потрапити до Штатів.

За словами представника Митної служби, чоловіка було доставлено до найближчої лікарні для медичного огляду. Однак із викладеного в мережі відео можна зробити висновок, що життю нелегала нічого не загрожує.

В American Airlines заявили, що правоохоронці зустріли авіарейс 1182 з Гватемали до Майамі через "проблеми з безпекою". Авіакомпанія співпрацюватиме з органами, поки триває розслідування.

Затриманий мігрант

За даними Федерального управління цивільної авіації, з 1947 року 129 людей у всьому світі намагалися "проникнути в колісні ніші або інші місця комерційних літаків. З цих 129 осіб 100 загинули через травми під час польоту.

Колісна ніша, де ховався мігрант

За словами коментаторів, неймовірно, що молодий чоловік зміг вижити під час польоту на висоті 9-10 тисяч метрів над рівнем моря. На їхню думку, коли хлопець потрапив до лікарні, то страждав від переохолодження та гіпоксії. При цьому йому загрожувала не лише нестача повітря, обмороження чи застуда, а й падіння.

Нагадаємо, коли американські війська виходили з Афганістану, багато афганців хапалися за колісні стійки авілайнерів або прив'язували себе до літака і падали з висоти. Їхні тіла потім можна було знайти на дахах будинків.