RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Страшна пожежа в США: загинуло 13 людей, більше половини з них – діти

13 людей, зокрема семеро дітей, загинули внаслідок пожежі у Філадельфії (США) у середу, 5 січня.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Вранці у багатоквартирному будинку не спрацювала вчасно пожежна сигналізація. Пожежа почалася на другому поверсі триповерхового будинку у Фермаунті. Рятувальники боролися із вогнем протягом 50 хвилин. Вісім людей змогли вибратися з будівлі через один з виходів. У пожежі загинули семеро дітей та шестеро дорослих. Про вік загиблих дітей немає інформації. На даний момент у лікарні знаходяться дитина та дорослий.

У пресслужбі пожежної охорони заявили, що кількість загиблих може бути іншою. За словами одного з рятувальників, це найжахливіша пожежа за всю історію міста. Поки незрозуміло, чому не спрацювали чотири детектори диму у будівлі.

Виконавчий віце-президент управління житлового господарства Філадельфії Динеш Индала повідомив, що остання перевірка була проведена в травні 2021 року, і тоді всі датчики функціонували належним чином. За його словами, у будівлі жили 26 людей, хоча вона була переобладнана для проживання двох сімей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпровському районі Києва сталася масштабна пожежа в Гідропарку, внаслідок чого було знищено одну з будівель яхт-клубу.