RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Кінець імперії: американський генерал назвав цілі США у Росії

Одна з військових цілей Сполучених Штатів Америки - "деімперіалізація" країни-агресора Росії, тобто зникнення РФ у її сучасному вигляді з політичної карти світу.

Про це заявив американський генерал-лейтенант у відставці, колишній командувач військами США в Європі, ветеран воєн в Іраку і Афганістані Бен Ходжес.

Світ повинен підготуватися до краху Російської Федерації.

"Я думаю, що військові цілі США в цьому конфлікті повинні включати "деімперіалізацію" Росії. Мені здається, що ми спостерігаємо початок кінця Російської Федерації, як вона виглядає сьогодні. До цього потрібно бути готовим... Ми не були готові до кінця СРСР", - написав Ходжес.

Також він зазначив, що загарбницькі "імперіалістичні війни" країни-терориста Росії проти сусідніх держав розпочалися не в Україні, адже до того були окуповані території Грузії і Молдови.

"Люди зараз зосереджені на Україні, проте імперіалістичні війни Росії проти сусідів почалися не в Україні, а тут, в Грузії, в 2008 році. Росія окупувала частину Молдови. Вони зараз більш брутальні в Україні, захоплюють більше територій в Україні, але це все взаємопов'язано, це частина одного цілого. Ми не можемо забувати, що Росія все ще тут", - підтвердив слова Ходжеса колишній посол США в НАТО Курт Волкер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, хто першим може вийти зі складу РФ.