RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Скандал із Трампом: екс-президент США прибув до Нью-Йорка на висунення обвинувачення

Експрезидент Дональд Трамп прибув до Нью-Йорка, де йому у вівторок, 4 квітня, в суді Манхеттена висунуть кримінальні звинувачення, які поки що офіційно тримають у таємниці.

Про це йдеться у матеріалі CNN.

Так, американські видання повідомляють, що 4 квітня о 14:15 за місцевим часом (21:15 за Києвом), Дональд Трамп, найімовірніше, з'явиться до офісу окружного прокурора. Потім суд у Манхеттені має визначити досудовий захід, який може складатися із застави, інших обмежень чи звільнення під особисте зобов'язання. На цьому етапі буде оголошено повний текст звинувачення.

Читайте також: Байден крутіший за всіх: нейромережа зробила зі світових політиків героїв фільму "Матриця"

Після цього відбудуться попередні слухання, в яких захист може клопотати про відхилення звинувачення, а також про розгляд справи та залучення свідків. Далі Трамп знову матиме вибір: він може визнати свою провину та отримати покарання з урахуванням цього чинника, або справа має бути розглянута у суді. У цьому випадку покарання буде визначено залежно від того, чи вина 45-го президента США визнана судом.

Нагадаємо, історія, що фігурує у справі, почалася у 2006 році, коли порноакторка Стормі Деніелс зустрілася з Трампом на благодійному гольф-турнірі, і він заплатив їй за інтимні стосунки в готелі біля курортного озера Тахо. Прокурори вважають, що у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії, порноакторка отримала в рамках угоди про нерозголошення принаймні 130 тисяч доларів, які насправді були призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин, за який, за законами штату Нью-Йорк, загрожує до чотирьох років ув'язнення.

Раніше ми писали, що в четвер, 14 липня, померла перша 73-річна дружина колишнього президента США Івана Трамп у своїх апартаментах на Манхеттені.

Вас може зацікавити:

Трамп і Джонсон вже не в топі: політик з найсмішнішою зачіскою став героєм мемов

Автопарк Джо Байдена: фото культових моделей, на яких він їздить

Вибори президента США: стало відомо рішення Трампа щодо висування своєї кандидатури