RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Трамп випереджає Байдена: результати опитування американців

Нове опитування американських виборців показало, що на майбутніх виборах у 2024 році президент США Джо Байден продовжує відставати від колишнього президента Дональда Трампа на 4%: 43% проти 47%, при цьому 9% виборців не визначилися.

Про це свідчать дані опитування, проведеного коледжем Emerson.

Читайте також: Ленд-ліз, спроба №2: у США вигадали, як обійти опір республіканців

Зазначається, що з додаванням до виборчого бюлетеня незалежних чи сторонніх кандидатів Роберта Кеннеді-молодшого, Корнела Веста та Джилл Стайн, підтримка Трампа падає до 43%, Байдена – до 37%, Кеннеді підтримують 7%, при цьому Стайна та Веста – по 1 відповідно. Не визначились – 12%. У протистоянні Джо Байдена та Ніккі Хейлі 39% підтримують обох кандидатів відповідно, а 23% не визначились.

"У вибірці виборців віком до 30 років 45% підтримують Байдена і 40% підтримують Трампа в особистому протистоянні, а 16% ще не визначилися. Усередині цієї групи існує розрив між виборцями молодше та старше 25 років. З виборців молодших 25 років 48% підтримують Байдена та 35% Трампа, а виборці віком від 25 до 29 років розділилися: 44% підтримують Трампа та 42% підтримують Байдена”, - пояснив виконавчий директор коледжу Емерсон Спенсер Кімбал.

У додаткову вибірку виборців до 30 років увійшли 182 нових виборців, які не брали участь у 2020 році. 43% із цих нових виборців підтримують Трампа у 2024 році, а 21% підтримують Байдена (+/- 7,2%).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україна передала Пентагону список "зброї перемоги" над Росією.

  • Вас також може зацікавити:

Україна не отримає бомби GLSDB цього року: у США назвали нову дату

Грошей немає, час збігає: Білий дім направив Конгресу термінове попередження щодо України

Конгрес готовий допомагати Україні, але є одне "але": Байдену висунули ультиматум