RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Трамп заявив, що "бомбив би Москву", якби був президентом

Колишній президент США Дональд Трамп, що раніше пропонував Україні поступитися Росії Кримом та Донбасом, щоб припинити війну, сказав, що за умов його президентства в США він би "розбомбив Москву" за вторгнення в Україну.

Про це йдеться в повідомленні The Washington Post.

Читайте також: Припинення вогню в обмін на допомогу: подробиці "плана Трампа" для України

Зауважується, що колишній президент США Дональд Трамп повідомив неназваним донорам про те, що "розбомбив би Москву і Пекін" за вторгнення в Україну Росії або якби Китай окупував Тайвань за умов, якби він був на посту президента – про це Трамп розповів на одному з заходів під час зустрічі з донорами.

The Washington Post також передає, що наразі колишній президент та поточний кандидат на президентських виборах США Трамп шукає способи залучення коштів для своєї передвиборчої кампанії. За словами 11 донорів, радників та інших осіб, наближених до колишнього президента, Трамп вже останні кілька місяців неодноразово звертався з проханнями про великі суми. WP припускає, що ці прохання надходять в той час, коли кандидат від республіканців намагається ліквідувати касовий розрив з Джо Байденом та оплатити вартісні юридичні рахунки за його чотирма кримінальними звинуваченнями.

Видання зауважує, що часто він робить подібні запити, що перевищують очікування його команди, часто прив'язуючи ці запити на збір коштів до обіцянок зниження податків та іншого. Крім того, відомо, що за останні місяці Трамп зустрівся з низкою керівників компаній, що працюють у сфері нерухомості, юриспруденції, фінансів, нафти та інших галузях бізнесу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому Байден не поїде на саміт миру в Швейцарію.

  • Вас також може зацікавити:

Між Трампом та Байденом: чого чекати Україні від виборів у США

Китай назвав єдиний варіант закінчення війни в Україні

Трамп дав відмашку? Чому Конгрес США підтримав допомогу для України