RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Світ

Новини

6 липня

Всі новини

Байден відмовився знімати свою кандидатуру з виборів

Президент США Джо Байден долучився до відеоконференції в Zoom зі своїм штабом кампанії та національним комітетом Демократичної партії. Запевнив, що не відмовиться від участі у президентських виборах.

Про це пише Politico.

В повідомленні зауважується, що президент Байден раптово приєднався до Zoom-зв'язку зі представниками передвиборчої кампанії та Національного комітету Демократичної партії в середу, 3 липня. Таким чином, за словами двох осіб, що брали участь у дзвінку, він зробив "поштовх до збереження життєздатності своєї кандидатури".

Також два співрозмовники, що побажали залишитись анонімними, передали слова Байдена про те, що він у перегонах на довгу дистанцію, хоча і визнав певні складнощі після дебатів з колишнім президентом Дональдом Трампом.

"Дозвольте мені сказати це настільки ясно, наскільки це можливо - настільки просто і прямолінійно, наскільки я можу: Я біжу... ніхто мене не виштовхує. Я не йду. Я в цій гонці до кінця, і ми переможемо", - сказав Байден під час розмови.

Віцепрезидентка Камала Гарріс сиділа поруч з Байденом під час відеодзвінка та наголосила:

"Ми не відступимо. Ми підемо за прикладом нашого президента. Ми будемо боротися і ми переможемо".

Байден в свою чергу подякував усім, хто працює над його кампанією: "Немає нікого, з ким би я хотів бути в цій битві більше, ніж з усіма вами. Тож давайте візьмемося за руки. Давайте зробимо це. … Разом".

Варто також зауважити, що передвиборчий штаб Джо Байдена та Демократична партія вже почали розсилати електронні листи для підтвердження його кандидатури в передвиборчих перегонах.

Як раніше повідомляв "Апостроф", журналісти дізнались про можливість виходу Байдена з президентських перегонів.