RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Світ

Новини

7 липня

Всі новини

«Більше відпочивати»: CNN дізнався про рішення Байдена змінити свій режим

Президент США Джо Байден під час зустрічі в Білому домі в середу, 3 липня, вказав на те, що йому варто припинити планувати заходи після 20:00, щоб мати змогу більше відпочивати

Про це пише CNN, посилаючись на три джерела, обізнаних із ситуацією..

За словами джерел CNN, коментар Байдена розчарував кількох губернаторів, присутніх у залі. Зауважується, що він хотів запевнити групу з понад 20 лідерів штатів у своїй змозі перемогти колишнього президента Трампа на листопадових виборах ефективно керувати країною наступні чотири роки.

"Білий дім не коментував слова президента. Помічник передвиборчої кампанії Байдена стверджував, що, окрім підготовки до дебатів протягом тижня після двох поїздок до Європи, Байден був зайнятий годинами офіційної роботи на додаток до годин передвиборної роботи", – повідомляє CNN.

Після зустрічі в середу губернатори Меріленду Вес Мур, Нью-Йорку Кеті Хочул і Міннесоти Тім Волц на прес-конференції змалювали позитивну картину зустрічі, додавши, що Байден "повністю у справі" і "в ній, щоб перемогти".

Разом з цим губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом, який особисто був присутній на зустрічі з Байденом у Саут-Гейвені, штат Мічиган, у четвер сказав CNN, що визнання Байденом своєї втоми свідчить про те, що він "людина", і сказав, що, на його думку, люди надають цьому надто великого значення.

В матеріал згадується, як деякі демократи, після невдалого виступу Байдена під час президентських дебатів, почали закликати президента вийти з перегонів, що змусило Білий дім намагатися переконати виборців та скептиків всередині партії. У наступні дні представники адміністрації надавали плутані і суперечливі пояснення, пише CNN. Сам Байден у четвер дав зрозуміти, що має намір залишатися в гонці.


Раніше ми вже писали, що президент США Джо Байден долучився до відеоконференції в Zoom зі своїм штабом кампанії та національним комітетом Демократичної партії. Запевнив, що не відмовиться від участі у президентських виборах.