RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Напарник Трампа потрапив у скандал з висловлюванням про бездітних жінок

Американська акторка, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон розкритикувала кандидата Дональда Трампа у віцепрезиденти Джей Ді Венса за його коментарі стосовно демократів, яких він назвав "купкою бездітних кошатниць із жалюгідним життям".

Про це пише BBC Україна.

Зауважується, що Еністон опублікувала інтерв’ю за 2021 рік з Джей Ді Венсом. Його почали активно поширювати після того, як кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп обрав Венса кандидатом у віцепрезиденти.

В інстаграмі Еністон написала: "Я справді не можу повірити, що це каже потенційний віцепрезидент Сполучених Штатів. Все, що я можу сказати, - містере Венс, я молюся, щоб вашій дочці пощастило колись народити власних дітей".

Також акторка додала: "Я сподіваюся, що їй не доведеться звертатися до допомоги ЕКЗ. Тому що ви намагаєтеся забрати в неї і це". BBC Україна нагадує, що Еністон раніше відкрито говорила про труднощі зі спробами завагітніти за допомогою екстракорпорального запліднення (ЕКЗ).

Натомість Венс нещодавно голосував за блокування запропонованого демократами закону про гарантування доступу до ЕКЗ по всій країні. Напередодні голосування він та ще 48 республіканців у Сенаті підписали лист, у якому заявили, що підтримують ЕКЗ, але законопроєкт Демократичної партії назвали занадто широким і "фальшивим панікерством".

Ведучому Fox News Такеру Карлсону Венс говорив, що США керує "купка бездітних кошатниць, які мають жалюгідне життя через вибір, який вони зробили, і тому хочуть зробити нещасною решту країни". "Подивіться на Камалу Гарріс, Піта Буттіджеджа, Александрію Окасіо-Кортес - усе майбутнє демократів контролюють люди без дітей", - сказав він, наголосивши на тому, що зокрема в Камали Гарріс немає біологічних дітей (є мачухою двох дітей свого чоловіка Дага Емгофа).

"Який сенс у тому, що ми передали нашу країну людям, які насправді не мають у ній прямого інтересу?" - додав він.

Нагадаємо, раніше кандидат у віцепрезиденти США від Дональда Трампа Джей Ді Венс заявив, що віцепрезидент Сполучених Штатів Камала Харріс, якій Джо Байден запропонував взяти участь у виборчих перегонах від Демократичної партії, нарівні відповідальна з чинним главою держави Джо Байденом за проведену ним політику.