RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

Опитування показало неймовірні результати Гарріс порівняно з Трампом

На президентських перегонах в США віцепрезидентка Камала Гарріс випереджає кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа. Наразі вона отримує більшу підтримку в 5 з 7 ключових штатів.

Про це свідчить опитування The Cook Political Report Swing State Project.

Опитування засвідчує, що Камала Гарріс випередила кандидата-республіканця в Аризоні, Мічигані, Північній Кароліні, Пенсильванії та Вісконсині: "Загалом, вона має невелику перевагу в цих штатах у прямій зустрічі — 48–47%".

Аналітики вважать, що успіх Гарріс у подоланні розриву зумовлений консолідацією демократичної бази та зростанням підтримки серед незалежних виборців.

"Єдиним штатом, де Трамп все ще утримує невелику перевагу, є Невада, хоча Гарріс скоротила відрив від Трампа на шість пунктів з травня", - зауважують в матеріалі.

У Джорджії голоси потенційних виборців поділились порівну.

Нагадаємо, раніше ми писали, що віцепрезидентка та кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс бере дедалі активнішу участь у наданні військової допомоги Україні від США. За словами супервайзера федерального округу Рок штату Вісконсин, Гарріс намагається комбінувати повноваження на посаді віцепрезидента у цих питаннях і одночасно стримувати риторику про зовнішню політику, оскільки є кандидатом у президенти.