RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Світ

Новини

17 вересня

Всі новини

"Маю право на особисті нападки": як Трамп пояснив своє відволікання на постать Гарріс

Кандидат на президентських перегонах в США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що має право на особисті нападки щодо постаті віцепрезидентки Камали Гарріс. Він вважає, що "стратегія особистих образ" сприяє його кампанії.

Про це пише Bloomberg.

Трамп заявив, що вважає, що його стратегія особистих образ на адресу віцепрезидентки Гарріс сприяє його кампанії, попри заклики його власної партії зосередитися на політиці на тлі опитувань, що лише показують втрату позицій у перегонах.

"Я думаю, що маю право на особисті нападки", - сказав Трамп на пресконференції у своєму гольф-клубі в штаті Нью-Джерсі. "Я не дуже її поважаю. Я не дуже поважаю її інтелект, і я думаю, що вона буде жахливим президентом", - передає Bloomberg.

В повідомленні зауважують, що республіканський кандидат у президенти загострив свої нападки на Гарріс, звинувачуючи її в тому, що вона занадто ліберальна для американських виборців.

Раніше "Апостроф" передавав статистичні результати опитування The Cook Political Report Swing State Project. Відповідно до даних, на президентських перегонах в США віцепрезидентка Камала Гарріс випереджає кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа. Наразі вона отримує більшу підтримку в 5 з 7 ключових штатів.