RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Вболівальники російського "Спартака" влаштували криваве побоїще в Іспанії: опубліковано фото і відео

Вболівальники московського "Спартака" влаштували криваві розбірки з фанатами іспанського "Атлетіка" в Більбао перед матчем 1/16 Ліги Європи, в результаті яких був смертельно поранений поліцейський і четверо людей отримали поранення.

Про це повідомляє місцева преса.

Так, за інформацією ЗМІ, коп загинув від тромбоемболії в результаті удару факелом. Незважаючи на те, що його доставили в лікарню, врятувати поліцейського не вдалося. Загиблому було 50 років.

Називається кілька версій причин конфлікту. Так, за однією з них у 400 російських уболівальників не виявилося квитків на матч, і вони влаштували бійку з іспанськими вболівальниками, яка переросла в серйозне протистояння за участю поліції. За іншою - російські вболівальники зайшли в один з іспанських барів і один з росіян кинув якийсь предмет в іспанця, через що і зав'язалася бійка.

На вулицях конфлікт намагалися стримувати 600 представників поліції і 200 охоронців, найнятих іспанським футбольним клубом.

Іспанська поліція затримала п'ятьох осіб, серед затриманих опинився і відомий російський репер ST.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві 22 лютого перед матчем 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" (Київ) і "АЕК" (Афіни) невідомі напали на автобус з уболівальниками іноземного клубу.