RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Отруєння екс-розвідника ГРУ Скрипаля: з'явилися несподівані деталі про отруту

Поліцейські з'ясували точне місце отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, яких знайшли без свідомості на лавочці в Солсбері, 4 березня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції в середу, 28 березня.

"В результаті детальної судової та наукової експертизи детективи вважають, що Скрипалі вперше вступили в контакт з нервовим агентом за їх домашньою адресою. Фахівці виявили найвищу концентрацію нервового агента на вхідних дверях будинку Скрипаля", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що отрута була знайдена і в інших місцях, але найбільша концентрація нервово-паралітичної речовини була виявлена саме на вхідних дверях будинку Скрипалів.

Найближчим часом детективи Скотланд-Ярду, що займаються розслідуванням отруєння Скрипаля та його дочки, будуть фокусуватися на розслідуванні події за домашньою адресою Скрипаля. Крім того, в найближчих районах поліцейські проведуть ретельний обшук в прилеглих до їхнього будинку районах.

Як повідомляв "Апостроф", спочатку передбачалося, що Сергій Скрипаль і його дочка дійсно могли отруїтися у власному будинку. Але пізніше з'явилася й інша версія. Нібито отруйна речовина знаходилася і у валізі його дочки Юлії.