RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо про зв'язки племінниці Скрипаля з російськими пропагандистами

Племінниця отруєного в Британії екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля працює в компанії, яка виробляє передачі для російського пропагандистського "Першого каналу".

Про це повідомляє ВВС.

Як передає видання, племінниця могла одержати не менше кількох сотень тисяч рублів за те, що постійно з'являється в ефірі "Пусть говорят". Відзначається, що з моменту отруєння сім'ї Скрипаля в британському Солсбері його племінниця Вікторія стала єдиним родичем, хто виступав в ефірі російського телебачення.

При цьому, вона майже не спілкується з Сергієм Скрипалем та його дочкою Юлією після отруєння. А в квітні Вікторії відмовили в візі до Великобританії. По-перше, в консульстві не були впевнені, що Скрипалі хочуть її візиту, а по-друге, вона не змогла довести, що у неї є кошти на дорожні витрати і тривале перебування в країні.

У квітні вона уклала ексклюзивний контракт з "Першим каналом". Скрипаль була зарахована економістом в компанію ТОВ "Директ", яка випускає "Пусть говорят", з щомісячним окладом в 115 тисяч рублів, сказано в довідці для посольства Великобританії, яку їй видали в компанії (Вікторія Скрипаль збирається знову подаватися на британську візу).

В інтерв'ю ВВС Вікторія Скрипаль розповідала, що заробила гроші на ефірах.

"Я не можу говорити про це. Не можу сказати, що це великі суми. Є умови, я з ними погодилася, я працюю з" Першим каналом", я одна, всіх багато, і працювати з усіма було б дуже важко. Потрібна була якась сума грошей, я її заробила, щоб ту ж поїздку в Лондон оплатити, показати, що у мене якісь гроші є на рахунку (при подачі візи, - прим. ред.)", - зазначила вона.

Співрозмовник ВВС, близький до племінниці Скрипаля, розповів, що спочатку за участь в шоу "Першого каналу" вона отримала одноразову виплату в 1 мільйон рублів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що російські спецслужби стежили за екс-розвідником РФ Сергія Скрипаля та його дочкою Юлією за кілька місяців до їх отруєння.