RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Йолкін яскравою карикатурою зобразив істерію Трампа з приводу газопроводу Путіна в обхід України

Російський художник-карикатурист Сергій Йолкін опублікував новий малюнок, присвячений недавньому гнівному виступу президента Дональда Трампа на саміті НАТО з приводу газопроводу "Північний потік-2".

Карикатура розміщена на Facebook сторінці DW.

На ній зображені канцлер Німеччини Ангела Меркель, якій президент Росії Володимир Путін погрожує, використовуючи шланг в якості зброї. Шланг прикріплений до газового балону на спині Путіна, на якому написано "Північний потік - 2". Трамп, дивлячись на це, кричить "Увага! Захоплений заручник!".

Нагадаємо, раніше Трамп розкритикував Німеччину через підтримку владою країни проекту газопроводу "Північний потік-2", назвавши при цьому Берлін "бранцем Росії". За його словами, США вважають "дуже недоречною" ситуацію, при якій США несуть більшу частину витрат по захисту Європи від Росії в той час як Німеччина, яка є найбільшою європейською економікою, здійснює газові проекти з Москвою.

Детальніше про нинішньому саміті НАТО, який проходить в Брюсселі, читайте в інтерв'ю "Апострофа" з екс-заступником генсекретаря НАТО Александером Вершбоу: Перш ніж увійти в кімнату з Путіним, Трампу потрібно зробити одну річ.