RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Угорщині автобус з українцями потрапив в аварію: дані про постраждалих і перші фото з місця ДТП

У суботу, 11 серпня, в Угорщині (область Ноград) мікроавтобус з українцями потрапив у серйозну ДТП, в результаті якого 13 українців отримали травми.

Про це повідомляє Українська правда.

"За повідомленням поліції, 13 постраждалих в ДТП в Угорщині громадян України госпіталізовано в лікарні міст Будапешт, Вац і Балашшадярмат. 7 постраждалих отримали легкі травми, їм дозволено покинути лікарню. Решта - продовжують перебувати в медустановах", - пише видання.

Повідомляється, що аварія сталася на 59 км автодороги № 2. У якийсь момент мікроавтобус з українцями з невідомих причин з'їхав з дорожнього полотна і перекинувся.

Крім того, посольство України в Угорщині повідомило, що один з потерпілих українців знаходиться в стані коми, біля нього знаходиться батько. Ще 8 громадян України отримали важкі травми, 5 - легкі. Загиблих, на щастя, немає. Крім українців, у аварії травми отримав водій автобуса, який є громадянином Угорщини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 8 липня, в Орловській області (Росія), відбулася ДТП, в якій загинули двоє і постраждали ще четверо громадян України.