RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Путіна зробили дурну заяву по підозрюваним в отруєнні Скрипаля: в мережі сміються

У МЗС Росії засумнівалися в достовірності фотографій росіян, підозрюваних в отруєнні колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, які опублікували слідчі Великобританії.

Про це повідомляє Новая газета.

За даними видання, нібито знімки, від 2 березня, які зроблено в аеропорту Лондона, це не більше, ніж фейк.

"Однакове місце, один і той же коридор, один і той же час, аж до секунди. Тобто або це накладені фотографії, дата і точний час, або це співробітники ГРУ, які навчилися ходити одночасно. Це вже тролінг рівня Бог", - цитує видання слова офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової.

При цьому, видання Daily Mail знайшли пояснення цьому збігу. Виявляється, після митного контролю в Гетвік пасажири проходять через коридори до виходу. За припущенням видання, росіяни могли розділитися, щоб не чекати в черзі, і пройшли через різні коридори.

У мережі тут же жорстко висміяли спроби російського МЗС знайти неточності в наданих британською стороною, фотофактах.

"Звикли, що в п'ятірочці тисяча кас, а працює тільки одна", "А який сенс? Санкцій їм влупив по самі гланди, а всю цю маячню лише "для внутрішнього споживання", в РФ", "Неймовірні пригоди шпигунів-гопників з Росії". Цей шпигунський дует у підручниках будуть називати "Russian Twix", - сміються в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в Росії занервували через фото підозрюваних у справі Скрипалів.