RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці про ГРУшника Путіна, який зачаївся в Англії

Третій підозрюваний в отруєнні Скрипалів, співробітник ГРУ Денис Сергєєв (Сергій Федотов) в 90-их воював в Дагестані і Чечні.

Про це повідомляє видання "The Insider".

Як наголошується, в дев'яності Сергєєв служив в ВДВ і був командиром роти. Воював в Дагестані і Чечні, в 1999 брав участь в бою за висоту Осляче вухо, був представлений до державної нагороди.

Зв'язок Сергєєва з учасниками перевороту в Чорногорії, про яку говорилося раніше, простежується через його поїздки. Правами на водіння автомобіля, в якому Сергєєв їздив до Петербурга, мав Володимир Моісеєв, а його попутник літав на літаку разом з Едуардом Шишмаковим. Спроба організації перевороту, в якій влада Чорногорії звинувачують Шишмакова і Моїсеєва, сталася в 2016 році.

Ідентифікувати Сергєєва розслідувачам вдалося, отримавши дату народження "Сергія Федотова" зі списків пасажирів, що летіли в Лондон 2 березня 2018 року.

Особа з такою ж датою народження і ім'ям Денис Сергєєв знайшлася прописаною за адресою "Консерваторії ГРУ".

Від своїх джерел журналісти отримали копію фотографії з закордонного паспорта Федотова і за допомогою експерта порівняли її з кадрами з документального відео про битву на висоті Осляче вухо.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", раніше в Британії розкрили ще двох агентів Путіна.