RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Заході розповіли про проблеми з головою у Путіна

В голові президента Росії Володимира Путіна "відбувається щось ненормальне", так як він тривалий час перебуває при владі.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив колишній представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Я не знаю, що відбувається в голові Путіна, але точно можу сказати, що це щось ненормальне. Він дуже тривалий час при владі, а влада дуже отруює людей, тому завжди потрібна зміна влади, 5-10 років - не більше. У США це велика проблема, ось в Конгресі сидять по 40 років, Маккейна (Джон Маккейн - американський сенатор, - "Апостроф") взагалі ногами вперед винесли, вони відірвані від народу, відірвані від реальності. Коли Путін так довго править, я не можу сказати, що у нього в голові, мабуть, паралельний світ якийсь", - вважає дипломат.

За його словами, він не може припустити, чим закінчиться конфлікт на Донбасі.

"Знаю, що, мабуть, буде така ж кровоточива рана, як Придністров'я, Абхазія, і Путін буде тягнути за ці ниточки, як тільки йому щось не подобається, він смикає, і там починається стрілянина, і всі починають на нього звертати увагу", - додав Табах.

Читайте на "Апострофе" інтерв'ю з Гаррі Табахом: В голові Путіна точно відбувається щось ненормальне - екс-представник НАТО в Росії.