RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Британку зняли з рейсу в Іспанії через пишні груди: фото

Велика авіаційна компанія з Великобританії EasyJet потрапила в скандал, не пустивши на борт пасажирку через її нібито "занадто відверте вбрання".

Про це пише видання The Sun.

31-річна Гарріет Осборн - громадянка Великобританії, яка проводила відпустку в Малазі (Іспанія), через дії співробітників авіаперевізника не змогла повернутися додому. Журналістам жінка повідомила, що була в той день в блузці з великим вирізом і надала фото з особистого архіву. За її словами, персонал перевізника повідомив, що таке вбрання "не відповідає дрес-коду" для перельотів. Після цього британка позичила у знайомого светра, щоб прикритися, проте і таким чином не зуміла вилетіти - на її зовнішній вигляд почали скаржитися пасажири та її зняли з рейсу.

Внаслідок того, що сталося жінці довелося ночувати в аеропорту. Вона зізналася пресі, що бюстгальтера на ній дійсно не було, проте груди були прикриті спеціальними наклейками. На думку Гарріет Осборн винуватцями ситуації, що склалася, також є іспанські поліцейські, які не сприйняли ситуацію всерйоз і не змогли захистити її права.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах з'явилося фото з салону літака, на якому пара туристів, які повертаються з Єгипту, сплять: чоловік на трьох кріслах, а жінка на підлозі.