RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Хорватії народний месник з автоматом розстріляв наркоторговців: фото і відео

У хорватському місті Спліт на вулиці було вбито троє чоловіків: за інформацією місцевих медіа, вони були наркоторговцями, яких застрелив 26-річний моряк у відповідь на погрози на адресу себе і свого брата.

Про це повідомляє DW.

У мережі потрапило відео того, як по вулиці йде молодий хлопець з автоматом в руках. Імовірно, саме він і є вбивцею трьох чоловіків. Після скоєного він нібито зайшов до кав'ярні, випив там еспресо і почекав поліцейських, які його затримали.

За словами поліції, всього у справі було затримано двоє осіб, один підозрюваний у вбивстві і ще одна людина, яка може мати у своєму розпорядженні важливу інформацію.

Як повідомляється, один з братів вбивці заборгував злочинному синдикату, члени якого почали погрожувати йому і його родичам. 26-річний молодий чоловік у відповідь застрелив трьох членів банди.

Також наголошується, що один з убитих в 2004 році на смерть збив 8-річну дівчинку і був засуджений за це до 3 років в'язниці.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Каховці, Херсонської області, пройшли протести через вбивство місцевого жителя, до якого може бути причетний співробітник поліції.