RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Коронавірус атакує Європу, але вщухає в Китаї: свіжі дані про жертв небезпечного "вбивці"

У Китаї за добу з'явилися 406 нових випадків ураження коронавірусом COVID-19, при цьому, 52 людини померли. У той же час, як стверджують фахівці, епідемія коронавірусу в Китаї йде на спад, чого не скажеш про Європу, де перші випадки ураження коронавірусом зафіксували ще в Румунії, Швейцарії і Каталонії - регіоні на півночі Іспанії.

Про це повідомляє Національна комісія з охорони здоров'я КНР.

Відзначається, що до 26 лютого вірус виявили у 78 064 чоловік в Китаї, а кількість жертв захворювання збільшилася до 2715 осіб. На даний момент вилікувалися від коронавірусу 29 745 (+2512 за добу).

Відзначимо, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що епідемія китайського коронавірусу COVID-2019 вже пройшла свій пік, про що свідчить скорочення кількості нових випадків ураження. Експерти заявили, що найнебезпечнішим був період з 23 січня по 2 лютого.

У той же час, в Іспанії за станом на ранок 26 лютого кількість хворих коронавирусною інфекцією Covid-19 зросла до дев'яти.

А у Франції і Німеччині зафіксовано по два нові випадки ураження коронавірусом COVID-2019. При цьому, загальна кількість підтверджених випадків ураження коронавірусом у Франції досягло 14, в Німеччині - 18. Зокрема, наприклад, в Парижі коронавірус виявили у молодої китаянки, яка нещодавно повернулася з Китаю.

Детальніше про те, що потрібно зробити Україні, щоб захиститися від поширення епідемії коронавірусу, читайте в матеріалі "Апострофа": Іноді він повертається: коронавірус підніс небезпечний сюрприз, чого чекати Україні.