RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Як правильно сидіти на карантині: в мережі діляться життєрадісними відео з Італії

В Італії, де через епідемію коронавірусу на всій території країни введено жорсткі заходи щодо обмеження пересування і зборів, жителі намагаються розважатися не виходячи з дому.

У мережі публікують відео танців і співів, які влаштовують мешканці багатоквартирних будинків прямо з вікон і на балконах.

На тісних вуличках італійських міст люди співають, висунувшись з вікон своїх квартир, тепла весняна погода дозволяє також виходити на балкони і влаштовувати запальні танці.

Музику забезпечують самі жителі - деякі виходять зі своїми інструментами, а хтось виносить на балкон цілий діджейський пульт.

Розвагам підвладні італійці різного віку. На відео потрапила навіть бабуся, яка зайшлася в танці на балконі свого будинку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, як через оголошений в Італії карантин люди штурмують магазини.

Детальніше про те, що відбувається в Італії, яка постраждала від коронавірусу, читайте в матеріалі "Апострофа": Ми в Італії два тижні живемо, як на війні - українець з Риму