RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Тіла везуть на стадіон: Іспанія побила трагічний "рекорд" із зараження і смертності від коронавірусу, відео

Через різке збільшення в Іспанії смертності від коронавірусу, яка супроводжувала неймовірний стрибок числа інфікованих, похоронні бюро в Мадриді почали відмовлятися приймати тіла покійних.

Коронавірус вбив понад 16 тис. осіб: що відбувається зараз в світі і Україні (оновлюється)

Як повідомляє іспанське видання La Voz de Galicia, у вівторок, 24 березня, в похоронних бюро столиці Іспанії відмовилися забирати тіла померлих від коронавірусу, посилаючись на те, що не мають достатньо захисного матеріалу.

Тимчасово тіла привозять на Мадридський льодовий стадіон, який перетворився в імпровізований морг. Каток має площу 1800 квадратних метрів і здатний прийняти багато тіл.

За кількістю смертей від коронавірусу Іспанія вийшла на третьому місці в світі - слідом за Китаєм і Італією. За минулу добу в країні померли 514 осіб, всього від хвороби, викликаної коронавірусом, загинуло вже 2696 іспанців.

У той же час в Іспанії був зафіксований неймовірний стрибок кількості інфіцірованних- 6584 за добу, в цілому кількість носіїв коронавируса в країні досягла 39 673 чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", хворі на коронавірус вмирають від відмови органів - через запалення легені все менше і менше здатні забезпечити організм достатньою кількістю кисню