RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Британець розважається на карантині набиванням тату: тепер їх у нього більше тисячі

Британець Кріс Вудхед під час карантину кожен день набиває собі татуювання, на даний момент у нього додалося 43 тату.

Європа готується рятувати туризм: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це повідомляє ВВС.

Він набиває татуювання в різних стилях. Незважаючи на те, що вони невеликого розміру, місце для нового малюнка потрібно ще пошукати - до початку карантину на тілі 32-річного Кріса було вже близько 1000 тату.

Повідомляється, що Кріс Вудхед працює в одному з тату-салонів Лондона і після введення карантину залишився без роботи.

"Я виявив, що тиняюся по будинку, не знаючи, що робити. З'їв всю їжу, яка була вдома. Ідея з татуюваннями виникла тому, що хотілося якоїсь стабільності, чого-то, що тримало б мене на плаву день у день . Без розпорядку дня люди часто відчувають себе розгубленими ", - розповів британець.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Він виробив для себе графік: з двох до чотирьох годин дня він малює ескіз, а потім бере чорнило і переносить його на шкіру. Процес створення татуювання завжди супроводжується чаюванням - англійські традиції Кріс дуже любить.

"Мої тату - це щось на зразок терапії. Я завжди малюю те, що у мене на думці, "вимовляти" так ", - поділився він.

Кріс зазначає, що трохи не розрахував і у нього вже майже не залишилося місця для нових "карантинних" татуювань. Він додав, що ніхто в Лондоні не думав, що самоізоляція триватиме так довго.

"Ймовірно, місця для нових малюнків на моєму тілі залишилося десь на місяць", - говорить британець і додає, що головне залишити місце на тілі, де в майбутньому він наб'є ім'я своєї першої дитини.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Одеси втомилися від карантину і 25 квітня скористалися теплою погодою і масово вийшли на пляжі.