RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Наїзд на пішоходів в Трірі: всі подробиці про водія і загиблих

Водій позашляховика, який у вівторок, 1 грудня, промчав пішохідною зоною в німецькому місті Трір, був нетверезий і останнім часом жив в цьому автомобілі. Його жертвами стали 19 людей, четверо з яких загинули.

Про це повідомили на брифінгу в мерії Тріра, передає сайт Volksfreund.

Представники поліції повідомили журналістам, що транспортним засобом, на якому 51-річний водій скоїв наїзд на перехожих, був Land Rover, який зареєстрований на іншу особу, але вже давно був в користуванні злочинця. Він не тільки їздив на цьому позашляховику, але і останнім часом жив в ньому, оскільки був бездомним.

У момент злочину водій був п'яний, в його крові виявлено 1,4 проміле алкоголю. Можливо, тому він їхав пішохідною частиною вулиці не по прямій, а зигзагами, збиваючи при цьому перехожих. Відрізок, на якому під його колеса потрапили люди, був довжиною 900 метрів.

За інформацією Андреаса Кірхарца з пожежної охорони Тріра, в ДТП загинуло четверо громадян, ще четверо отримали важкі тілесні ушкодження. 11 осіб госпіталізовано з більш легкими каліцтвами.

Заступник начальника міської поліції Франц-Дітер Анкнер повідомив, що жертвами водія-вбивці стали 25-річна жінка, 45-річний чоловік, дев'ятимісячна дитина і 73-річна жінка. Всі вони - місцеві жителі. Мати дев'ятимісячної вбитої дитини перебуває в лікарні.

У середу, 2 грудня, підозрюваний постане перед судом. До цього він буде знаходиться в психіатричній лікарні через підозри в душевному розладі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в столиці України сталася жахлива ДТП на Майдані Незалежності, де загинуло двоє людей.