RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Німеччині водій в'їхав у натовп - багато поранених і загиблих: фото і відео

У вівторок, 1 грудня, в місті Трір (земля Рейнланд-Пфальц, Німеччина) автомобіль Range Rover на величезній швидкості виїхав на пішохідну зону вулиці і скоїв наїзд у натовп. За попередніми даними місцевої поліції, двоє людей загинуло та ще кілька отримали тілесні ушкодження.

Як повідомили в Twitter поліції міста Тріра, водія було затримано.

За словами очевидців, автомобіль пронісся на великій швидкості, людей, яких він збив, підкидало в повітря. Мер міста Тріра Вольфрам Лейбе в коментарях місцевим ЗМІ говорив про 2 загиблих і близько 15 постраждалих.

"Заарештовано одну людину, машина була затримана. Попередньо - двоє людей померли. Будь ласка, продовжуйте уникати центру міста ", - повідомили про інцидент в міському управлінні поліції.

Пізніше в поліції додали, що водієм виявився 51-річний місцевий житель. Обставини події з'ясовуються.

Вулиця, на якій сталося ДТП, розташована в центрі міста, зазвичай на ній влаштовують різдвяні ярмарки. Цього року святкові заходи було скасовано через карантин, проте вулиця в момент аварії була досить багатолюдною.


Подробиці події поліція обіцяє повідомити на спеціальному брифінгу.

Як повідомляв "Апостроф", на Закарпатті сталася смертельна аварія. В результаті зіткнення легковика з вантажівкою загинули 5 осіб, серед яких і дитина.