RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Пенсіонер" у Парижі розстріляв людей на вулиці, є загиблі та поранені: відео

23 грудня у центрі Парижу 69-річний чоловік відкрив стрілянину, унаслідок чого загинуло три людини, ще четверо поранені. Чоловік обстрілював курдський громадський центр, ресторан і перукарню.

Про це повідомили в ВВС.

Очевидці розповіли, що стрілець націлився на курдський громадський центр, ресторан і перукарню, у зв'язку з цим прокуратура заявила про розгляд можливого расистського мотиву. 69-річного підозрюваного вже затримали.

Читайте також: У Сеулі понад 100 людей стали жертвами тисняви: відео

Чоловік спочатку ввійшов у курдський культурний центр, а потім у перукарню. Люди чули 7-8 автоматних черг. Відомо про трьох загиблих, двоє із чотирьох поранених зараз у важкому стані.

За попередньою інформацією, підозрюваним є громадянин Франції, відомий поліції за двома замахами на вбивство в таборі мігрантів у Парижі в грудні минулого року. Прокуратура заявила, що відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства.

Пані мер Парижа Анн Ідальго подякувала поліції за оперативні дії.

"Дякую поліції за її рішуче втручання сьогодні вранці під час жахливого нападу в 10-му (йдеться про район Страсбург-Сен-Дені в 10-му окрузі Парижа - ред.). З думкою про постраждалих та їхні родини. Ми на їхньому боці. У ратуші відкриється осередок психологічної допомоги", - написала вона у твіттері.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ТРЦ Києва чоловік влаштував стрілянину через конфлікт із відвідувачем.