RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

"Зброд під командуванням дебілів": французький генерал висловився про армію Росії

Збройні сили України в умовах повномасштабної війни з Росією піднялися на 15 місце в рейтингу найсильніших армій світу і колишній заступник командира сил НАТО в Європі, французький генерал Мішель Яковлефф невтішно висловився про главу Кремля Володимира Путіна зокрема і російської армії в цілому.

Про це військовий у відставці розповів на телеканалі tf1.

Французький генерал зазначив, що масштаб і кількість стратегічних помилок, здійснених режимом Путіна з початку повномасштабної війни, призвела до того, що нинішній російський президент увійде в історію не лише як історичний персонаж, а й як одиниця виміру.

Читайте також: У борделі поміняли ліжка: у мережі жартують над рокіровками в керівництві Генштабу РФ

"У майбутньому будуть говорити: "О, та тут накосячили на цілий один Путін!", - зазначив офіцер, додавши, що Путін буде еталоном виміру помилок.

Генерал також зізнався, що у 1980-х роках радянську армію поважали та вважали, що у разі війни вона зможе дійти до Парижа. Однак прийшов Путін, і армія стала корумпованою.

І якщо раніше у всьому світі російську армію боялися, то зараз із неї просто сміються. Як підкреслив Яковлефф, на сьогоднішній день ЗС РФ - це "зброд, яким командують дебіли".

Також генерал зазначив, що в Європі, якщо людина має проблеми із законом, її ніколи не візьмуть на службу в армію, а от у РФ все навпаки – щоб стати найманцем, треба мати судимість. Тому ПВК "Вагнера" звичайнісінька банда головорізів, яка побудувала в Санкт-Петербурзі свій штаб за гроші Африки.

"Щойно режим Путіна впаде і ПВК буде розформовано, деякі африканські країни можуть претендувати на будівлю", - зазначив Мішель Яковлефф.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року з ініціативи "кухаря Путіна" Євгена Пригожина, який особисто вербує ув'язнених для участі у війні в Україні, в РФ запрацював "ЧВК Вагнер центр".