RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Росії від голоду помер ветеран: в мережі обурюються

У соціальних мережах викликала обурення новина про те, що 9 травня у російському місті Волхiв в Ленінградській області померла 91-річна жінка-ветеран, яка була зачинена онукою в квартирі і три доби пролежала під дверима без води та їжі.

Про подію розповіло російське видання 47news, посилаючись на родичів пенсіонерки.

Клавдія Малашкіна померла в реанімації в День перемоги. За попередніми даними, причиною смерті стала серцева недостатність.

Пенсіонерка була госпіталізована 6 травня. Двері розкрили рятувальники, яких викликали сусіди, почувши її стогони. Співробітники МНС виявили біля входу жінку, яка була знерухомлена інсультом.

У соцслужбі розповіли, що ветераном не займалися, оскільки вона не написала необхідну для цього заяву.

За словами сусідів, 40-річна онучка Малашкiної вживає алкоголь і періодично кудись зникає. 7 травня повідомлялося, що поліція почала її шукати.

"Онука пішла на ходу "Безсмертний полк"?" — з обуренням запитують у Twitter користувача з ніком Алекс (18+).

"Внучка так бухала за перемогу й дідів, що забула про бабку", — коментують новину в Twitter Сталингулаг.

Як повідомляв "Апостроф", відомого російського актора і ветерана Великої Вітчизняної війни Володимира Етуша не запросили до президента РФ Володимира Путіна на святковий прийом у Кремлі до 9 травня.

Раніше в соціальних мережах згадали виступ відомого російського актора Михайла Єфремова, де він продекламував вірш про те, як діти з'їли ветерана.