RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Росія потішила курйозом: у держзакупівлях знайшли дивну позицію

Підрозділ міністерства охорони здоров'я республіки Саха-Якутія (РФ) - медичний центр "Резерв" потішив тим, що вказав в переліку необхідних автомобільних запчастин на офіційному сайті держзакупівель деталь під назвою "жопа".

Про це повідомляє Російська служба BBC.

Згідно з даними журналістів, деталь з такою незвичайною назвою вже другий рік поспіль фігурує в списку держзакупівель і порівняно з минулим роком ціна на неї зросла на 158 рублів.


ЗМІ направило запит на електронну пошту "Резерву", а також на сайт якутського МОЗ з відповіді на який слідує, що список запчастин складався на основі прайса постачальників, і, швидше за все, була допущена помилка".

"Ціни на запчастини також встановлюють постачальники, можливо, підвищення ціни відбулося через падіння курсу російського рубля. Деталь під номером 1383 в 2015 році не закуповувалася", - зазначив директор "Резерву" Федот Федотов

У "Резерві" пообіцяли "в подальшому більш уважно перевіряти пропозиції постачальників".

Як повідомляв "Апостроф", помічник голови уряду РФ, колишній головний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко потішив пропозицією поліпшити демографію в РФ, відмовившись від закупівель іноземних презервативів.