RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Мережі потішила детективна історія з встановленням урн для сміття в Москві

Влада Москви трапили у конфуз у зв'язку з "установкою" сміттєвих урн біля під'їздів житлових будинків.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook росіянка Наталія Баринова.

"Моя знайома купила квартиру, поруч з будинком немає жодної урни. До смітника мало хто доносить "бички", папірці і тд, у дворі не дуже чисто. Вона наполегливо писала на портал "Активний громадянин", приходили різні відповіді, але потім вони від неї втомилися і сказали: "ок, поставимо урни біля кожного під'їзду". Вчора заїжджала до неї. Йдуть три тітки, ставлять залізну урну біля кожного під'їзду, фотографують, переносять до іншого, фотографують, урочисто виносять. Чистота, порядок, активний громадянин", - написала вона, опублікувавши також фото.

Скарга на відсутність урн була залишена 22 квітня 2016 року на порталі "Наше місто". Через чотири дні на сайті з'явився відповідь голови управи Бутирського району Анзора Алісултанова, в якому він заявив, що встановлені урни біля під'їздів житлового будинку, та прикріпив до повідомлення відповідну фотографію. Однак 30 квітня місцева мешканка Інга Юдіна написала, що урн біля будинку не з'явилося. Незабаром їй знову відповів Алісултанов.

"Шановний користувач порталу! Повідомляємо, що раніше за Вашим зверненням урни біля під'їздів будинку №6 по вулиці Гончарова були встановлені, але в зв'язку з категоричними запереченнями мешканців будинку за вказаною адресою, урни біля під'їздів будинку демонтовані. Враховуючи викладене, повторна установка урн не доцільна", — написав глава управи.

У п'ятницю, 20 травня, на сайті з'явився офіційний коментар начальника Об'єднання адміністративно-технічних інспекцій міста Москви. За його словами, "факти відсутності урн у визначених місцях не підтвердилися".

Як повідомляв "Апостроф", москвичі відзначили п'ятиріччя ями, яка знаходиться на Варшавському шосе.

За матеріалами "Дощу"