RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У адептів Путіна істерика через рішення G7 щодо санкцій проти Росії

У прихильників політики президента Росії Володимира Путіна викликала бурю негативних емоцій заява країн G7 про антиросійські санкції.

Під новиною, що путінське інформагентство РІА Новости вивело в топи, за 3 години зібралося понад 100 коментарів.

"Більше немає сил терпіти: то дурість, то невігластво, то не прикриту брехню. Кожен день, з ранку і до вечора, з "Заходу" ллються заклики, заклинання і, навіть, прокляття до Росії - виконати Мінські угоди. І нехай вони були б просто обивателі, безграмотні журналісти, продажні політики і експерти, але ця маячня іде з вуст керівників ЄС, перших осіб солідних держав і, навіть, Радбезу ООН. Так, візьміть же, нарешті, і прочитайте сам текст цієї Мінської угоди! Там всього 13 пунктів, всього-навсього! І якщо ви там знайдете, хоча б в одному пункті, що Російська Федерація повинна, або зобов'язана, або, хоча б, зобов'язується що-небудь виконати: те або інше, або саме поєднання: Російська Федерація, то я поцілую їх в зад, а якщо ні, то плюну. Російська Федерація, як Німеччина і Франція - тільки гаранти, а виконавці - це власне Україна і ДНР і ЛНР . Невже це важко запам'ятати і зрозуміти?" - з обуренням написав один з користувачів продукту РІА Новости під ніком Анатолій Шльома.

"Де там лідери? Рабовласник з батогом і шість рабів", - написав інший читач. І цей образливий коментар став найбільш популярним на ресурсі.

Почитайте також на "Апострофе", чому Путін повернув Україні Надію Савченко саме 25 травня. Це пов'язано як раз із західними санкціями.