RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Інцидент із заявою Медведєва: Росії порекомендували нові гроші

В мережі опублікували жартівливий макет нових російських грошей, на яких зображений прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, який раніше заявив пенсіонерам в окупованому Криму, що грошей у держави немає.

"У Росії введуть в обіг нові банкноти", — йдеться в коментарі до малюнка банкноти, на якій зображений Медведєв. Написи на банкноті взяті з його слів кримським пенсіонерам: "Ви тримаєтеся тут. Грошей немає. Вам всього доброго, гарного настрою, здоров'я". Називаються ці гроші "Ж*па".

Малюнок з Twitter Мзс Роисси

"А як рахувати і номінал який? Одна ж*па, три, п'ять?? Чи як то ще..." , "А на банкноті з написом "гроші пішли на мундіаль" буде портрет Путіна", — коментують банкноту інші користувачі Twitter.

Нагадаємо, під час візиту в Крим 23 травня Медведєв оскандалився заявою пенсіонерам про те, що у Росії грошей немає. Потім прем'єр РФ побажав їм успіхів і пішов.

Як повідомляв "Апостроф", президент РФ Володимир Путін прокоментував слова прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який побажав пенсіонерам в Криму "гарного настрою" і порадив "триматися".

Раніше в соціальних мережах з'явився смішний коуб, в якому український олігарх Рінат Ахметов, прощаючись з покинув пост тренера донецького футбольного клубу "Шахтар" Мірчу Луческу, говорить слова, сказані прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим пенсіонерам в окупованому Криму.