RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Білорусі вибухнув скандал навколо проросійського мурала

Серед білорусів спричинив хвилю обурення і насмішок новий мурал в Мінську, на якому хлопчик-білорус дарує квіти російській дівчинці.

Поява графіті, яке в мережі називають "монументальною пропагандою", пов'язана з проведенням у Мінську днів Москви, передає портал "Куку.орг".

Білоруси висловлюють своє обурення "творчістю" людини з Ярославля, який сам толком не розуміє, що намалював. Портал наводить низку висловлювань мінчан про це графіті:

"Наймоторошніше убозтво! Дізнався про нове слово "мурал". Тепер буде асоціюватися з цим нічним кошмаром. Мінміськвиконком, скажіть, це що? Хочеться подивитися на того "ХУДОжника", який цю жахливу мазанину малював... і того "ЧИНОвника", який його художність схвалив...".

"Приблизно так державні хлопці бачать необхідність стимулювати добросусідські відносини – корявенько, убого та абсолютно неефективно. Оце вже чудеса: тільки за мистецтво береться влада, в результаті страшне фуфло".

"Жахливий малюнок! Росія зі склянкою до того ж, все як треба".

Як повідомляв "Апостроф", школярів з Білорусі возять до Росії у військово-патріотичний табір, де інструкторами є російські бойовики, які воювали на Донбасі.