RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Москві обезголовили Леніна: опубліковано відео

У мережі з'явилося відео з Москви, де знайшли безголовий пам'ятник комуністичному вождю Володимиру Леніну.

Відео опубліковано російським пропагандистським телеканалом Life.

Як повідомляє телеканал, жителі російської столиці на вулиці Климашкіна, вийшовши на двір, виявили спорожнілий постамент. Сама скульптура Леніна лежала на землі без голови.

"Я вийшов з хати, попрямував до машини і побачив, що валяється пам'ятник. Поруч, на дереві, був прикріплений аркуш паперу з дивним зображенням — вішалка і майка", - розповів телеканалу очевидець.

У свою чергу працівники комунальних служб упевнені: те, що трапилося, є наслідком негоди, яка розігралася в російській столиці. Пам'ятник, на їхню думку, просто впав у зв’язку із сильним вітром.

У поліції перевіряють інформацію за фактом вандалізму. За основною версією, пам'ятник міг позбутися голови в результаті падіння. Порожниста конструкція нібито розбилася від удару об землю.

Раніше популярний блогер Ігор Бігдан, відомий під ніком ibigdan, показав, на що перетворився пам'ятник Леніну в Краснодарському краї після "реставрації".

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували кумедне фото чоловіка в образі Леніна в Москві, який тримає в руках оберемок пілоток.