RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії спрогнозували Путіну сумну долю через захоплення Криму

Одіозний російський журналіст Отар Кушанашвілі, який нещодавно відвідав Київ і вже встиг стати в Україні персоною нон грата, заявив, що анексія Криму призведе до сумних наслідків для президента РФ Володимира Путіна.

Про це йдеться в листі журналіста, який він надіслав до редакції видання "Гордон".

"Адже що таке Крим, якщо виключити мудровані дефініції? Крим – це одіссея грандіозного програшу тих, хто вважає себе тріумфатором; псевдоросійська квазірулетка в піддавки самому собі; рівняння хамства, відомого кожному: коли слова "чуєш, це моє" звучать як вирок, а є пам'ятником середньому пальцю.

Крим – це гангстерський кунштюк ВВП (Володимира Володимировича Путіна, – ред.), який на якихось головних вагах переважить все те, що він зробив за вічність, яку править.

Крим – це погляд шпани зверхньо на обивателів, перевірка благонадійності для "ввічливих" підлабузників.

Коли-небудь виявиться, що ті, хто захапав Крим, перетворяться на безпорадних чайок, які потрапили в нафтову пляму", - йдеться в листі.

"Вся ця історія, повторюю, тримається на контрапункті безсоромного "хапнути" і хибно трактованої величі.

Так мій блискучий товариш Дмитро Нагієв кричить в магазинах, чимало бентежачи продавчинь і пучеглазу публіку: "Ідол ХОЧУТ ось це! Загорніть!" Ленін, мать його, жив, Ленін живий, Ленін буде жити: "Владивосток далеко, але місто нашенське".

І Південна Осетія "вашенська", і Абхазія "вашенська", а чому не Ямайка і не Уругвай? Зрозуміло ж, що поїдуть туди одиниці, кинуться всі в Грецію, толком ніхто не знає, що там, у Криму, всім плювати, плювати і на Крим, і на норми цивілізованого співжиття, тому що тут головне – ось це: "НАШЕНСЬКИЙ"! Ось це відчуття, що дарує блаженство.

Ця ригідна (не плутати з Фригідною) політика приречена.

Крим – урок самозбереження в чумні часи, перевірка на людяність, боргова яма, бабуля, яка назавжди почила з реплікою чинодрала: "Грошей немає, але ви тримайтеся!"; рай, який став чистилищем", - написав Кушанашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кушанашвілі поділився своєю позицією з приводу анексованого Росією українського Криму і незаконного російського суду над українською льотчицею Надією Савченко.