RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Інцидент журналістів із РФ та Німеччини: в мережі сміються над росіянкою

У мережі висміяли російську знімальну групу і журналістку Ольгу Скабееву, які під час інтерв'ю влаштували провокацію журналісту німецького телеканалу ARD Хайо Зеппельту, автору скандального розслідування про допінги у Росії.

Їдкі коментарі на адресу Скабеевої користувачі залишають на сторінці російського журналіста Олега Кашина в Facebook.

"Можу зрозуміти здивування німецького журналіста, який погодився на розмову по темі, а дама в червоному чомусь почала йому розповідати про свої патріотичні чуйвства. Крім того, вона зробила все, щоб його спровокувати на скандал. Не можу судити про її професійні якості, як журналістки, але провокатор вона першокласний", - пише Svetlana Doiron.

"Знімальна група не розуміє, що намагаючись опустити цього німця, вони опустилися нижче плінтуса? Вони самі бігають за журналістом і тут же кричать, що їх переслідують. Їм вказують на двері по-хорошому, вони ігнорують, а коли їх виштовхують по-поганому, починають обурюватися. Ганьба якась", - обурюється Наталя Хомутова.

"Він абсолютно правий. Після того, як з'ясувалось, що у цієї дами одна мета "обілити країну", говорити було ні про що. Але ж настирна яка!! Скільки разів змушена людина говорити "давай , до побачення", що б до російської "журналістки" дійшло, що її присутність небажана?", - задається питанням Michael Bernadsky.

"А в ВГТРК залишилися журналісти?", - сміється German Markin.

Як повідомляв "Апостроф", Скабеева багато разів намагалася вивести Зеппельта з себе питаннями на зразок: платили йому хабара та чому він хоче довести, що президент Росії Володимир Путін поганий. У підсумку розлючена німецький журналіст сказав, що вона дурна, викинув мікрофон за двері кімнати, де проходила бесіда, а також зажадав видалити відзнятий матеріал.