RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Терорист Стрілков назвав несподівану дату розвалу Росії

Колишній ватажок бойовиків Слов'янська Ігор Стрілков (Гіркін) заявив про те, що за його спостереженнями розвал Росії може статися менш ніж через два роки.

Про це він написав на своїй сторінці ВКонтакті.

"Змова проти Путіна дозріла. І це ясно - "як Божий день". Майже в точності (з поправкою на гротескність повторення історії) копіює події рівно столітньої давності. "Монарх" повинен бути повністю дискредитований власним оточенням, саботиючим будь-які позитивні дії і збільшучим всі негативні і неправильні рішення (проголошуючи їх в якості "актив найвищої державної мудрості"). Глузування в інтернеті (яка зараз аналогом "опозиційної преси") десакралізують владу президента і його найближчого оточення (благо - тут особливо шукати приводів не треба - все само на поверхні валяється - тільки підніми)", - пише екс-ватажок бойовиків.

"Показує їх убогість, тупо-рептильну жадібність і злодійкуватість. Над Путіним і Медведєвим все частіше і все більш відкрито сміються - а це найгірше, що може трапитися з державними лідерами в нашій країні. Ще трохи - і їх перестануть боятися. Як в 17-му перестали боятися царя і жандармів, а на початку 90-х перестали боятися Горбачова і зв'язаного по руках і ногах КДБ. Якщо на цьому тлі буде ганебно і зрадницьки зданий Донбас (за яким негайно послідує постановка на порядок денний "кримської окупації"), то події почнуть котитися з приголомшливою швидкістю. Оскільки санкції з нас ніхто і ніколи не зніме, а ліберальна шобла в уряді і близько зробить все, щоб всі "імпортозаміщення" та інші логічні ініціативи були провалені в точності, як колись горезвісне "прискорення". Що, в комплексі, приведе нас до повного економічного колапсу", - не бачить перспективи Росії Стрільців.

За словами екс-ватажка бойовиків, зараз в РФ почалося повальне реформування "силового блоку" і взагалі всіх держструктур.

"Між тим, Путін перебуває в стані повної апатії. Він багато і правильно говорить. Але не робиться зовсім нічого. І його незмінна команда (в якій не менше половини "друзів" тільки і чекають зручного моменту, щоб вчепитися йому в горло) залишається настільки ж беззмінною. І ті, кого "зжеруть" разом з ним - теж перебувають в засліпленому заціпенінні. Ясна річ - одне питання - "підставити руки під золотий дощ", на халяву (без боротьби) отримати в руки мільярди "на блюдечку з блакитною облямівкою". Інша - реально діяти в умовах несприятливого середовища". Ні-ні! Не треба боротися! Краще зіщулитися в нірці і сподіватися - "може, пронесе!", - пише Стрілков.

"Та й чорт би з ними з усіма... Але ж під уламками "режиму" можуть бути поховані останні залишки Росії - у вигляді нинішньої РФ! І весь наш народ. Один Сурков, як найрозумніший, метушиться і гарячково намагається сформувати свою ЧВК. Смішний такий... З Бородаєм і Пінчуком (які, в свою чергу, підтягнули в "Союз добровольців Донбасу" купу "старих перевірених дрібних шахраїв) - у нього вийде теж саме лайно, яке він завжди робив. Навіть з урахуванням того ,що зараз він намагається створити дієздатну структуру на повному сер'йозі... Втім ,тут все якраз непогано... Приватна армія з російських добровольців у руках "Сурка" - це дуже небезпечно у момент кризи. Небезпечніше, ніж всі "кадирівці" разом узяті. Але з лайна кулі не відлити... Це я не до Суркова звертаюся, а до тих, що, можливо, пов'язує з новими "добровольчими формуваннями" які-небудь надії", - вважає екс-ватажок бойовиків.

"Якщо справи так підуть далі, то наші прогнози доведеться серйозно коригувати. Хто знає, може нам залишився не "рік-два", а вже менше?" - задається питанням Стрільців.

Як повідомляв "Апостроф", Стрілков порівняв Путіна з "негарним іржавим цвяхом", який доводиться терпіти, поки не з'явиться відповідна заміна.