RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Савченко, яка засинала на комітеті Ради, зумовила появу уїдливих коментарів від путінців

У росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, викликало ажіотаж кумедне відео з засідання комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, на якому нещодавно звільнена з російського полону українська льотчиця, а також народний депутат Надія Савченко бореться зі сном.

Відео активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ляшко начебто вже з розкладачками до Ради приходив, і навіть ночували там, треба було Наді запропонувати поспати... Поки космічні укрокораблi борознять Москву і весьсвiтзнами", "Спить і бачить безвiз...", "Ночами не спить, про кукарина думає! А у в'язниці добре спала і їла, за розпорядком!", "Схоже, кар'єра політика у неї закінчилася", "ОДразу зрозуміло було, Надія — з колгоспу "Червоний Личак", який це політик? Блазень гороховий, не більше того", "У Надїї це рефлекторне — якщо засинає за столом і чує, що наливають, — час пожвавитися", "Їй нецікаво, тому що незрозумілою мовою чувак казав", "Звичайне похмілля і недосип. Звідси і плющить так. Добре, що не сбльованула", "Сусід вчасно схаменувся з водою, отже, позив вже був. Феєрично б вона на стіл фонтан пустила", "Терміново Парасюка в студію, він її протверезить і розбудить", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко заявила, що на відміну від українців росіянам доводиться більше кланятися.