RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Спаситель" Росії: лідер російських націоналістів жорстко висловився на адресу Стрєлкова

Лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін жорстко висловився на адресу колишнього ватажка проросійських бойовиків Слов'янська Ігоря Стрєлкова (Гіркіна), який звинуватив його у зраді.

Про це Дьомушкін написав на своїй сторінці в соцмережі "Вконтакте".

"Я не знаю, чому саме я зрадив свій народ і країну по Гіркіну.

- Може тим, що виступив проти війни в Україні?

- Тим, що не допомагав розв'язувати війну між слов'янами?

- Тим, що не став волати по команді кремля "мочи хохлів", не піддавшись на лжепатріотичну істерію?

- Тим, що не посилав і не закликав туди їхати "гарматне м'ясо" з російських націоналістів вмирати за задумом русофобів з Кремля?

- Тим, що на моїх руках немає крові? Немає крові, товариш Гіркін!

А ОСЬ ХТО ГОВОРИТЬ ПРО МОЮ ЗРАДУ?

Полковник ФСБ, відправлений Кремлем для розпалювання війни в Україні. Який нарубав там купу дрів і трупів, який розв'язав кровопролиття та втік до Москви, залишивши там своїх людей? Зараз роздає незліченні інтерв'ю про злив Новоросії і про те, що владу в ЛНР і ДНР захопили бандити та мерзотники! Ви напевно тому поїхали до Москви і зібрали тут трьох письменників і п'ять блогерів, оголосивши себе спасителем Росії?" - зазначив Дьомушкін.

"Там з "бандитами та зрадниками", яких ви ж і посадили в їхні крісла на багнетах і трупах, ви вже навоювались, вам тут зручніше? Ви саме такий "російський мир" тепер хочете побудувати в масштабах всієї Росії? Там ваше будівництво, вашого "російського миру" вже закінчилося, і результат вас влаштував? Або вам масштабів тих не вистачило, там не вийшло, ви вирішили тут тепер спробувати? А Дьомушкін у вас виявився зрадником країни, напевно через те, що не дав здохнути "гарматному м'ясу" з російських націоналістів, за цих, як ви там самі тепер пишете, "бандитів та зрадників, що злили Новоросію". На вашу думку, я повинен був до вас приєднатися та допомогти у війні, цікаво, а мене б ви взяли із собою, тікаючи до Москви, щоб роздавати інтерв'ю про злив Новоросії і "російського миру"?

Я в цьому дуже сильно сумніваюся, впевнений, ваші куратори готували мені іншу долю, вони вивезли тільки вас і ще кількох "цінних розпалювачів і політтехнологів", інших кинули або утилізували. Поки ваших командирів - Мозкових, Бєднових, Іщенко, Дрьомових і сотню інших менш відоми - там мочили та захищали "невідомі ДРГ", про походження яких там знають навіть діти, ви, розв'язавши цю бійню, поїхали і засіли в Москві, роздаючи тут свої незліченні інтерв'ю, будуючи з себе рятівника Росії. Вам, до речі, погони спасителя не тиснуть?" - заявив Дьомушкін.

"Ваше гі*но, яке ви там замісили, росіянам доведеться розгрібати ще сто років, і я не впевнений, що вийде розгребти. А для повної самостійності багатомільйонної України особисто ви зробили багато більше, ніж Бандера і Шухевич разом узяті, тепер навіть прихильники РФ в Україні, за вашою допомогою та участю стають затятими ворогами моєї країни. І хочу зауважити, не західної її частини, де по вам і так живуть лише карателі та фашисти, а скрізь. Бачте, цьому дуже сприяють тисячі похоронних процесій у містах і селах по всій Україні, які ви особисто запустили. Товариш Гіркін, ви гапон, а я своєю "зрадою" пишаюся! На моїх руках крові немає", - підсумував лідер російських націоналістів.

Як повідомляв "Апостроф", Віра Гіркіна заявила, що її колишній чоловік зіпсувався на окупованому Донбасі.