RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Український художник пояснив, чому потрібно покарати всіх росіян

Український художник Сергій Поярков заявив, що за злочини президента РФ Володимира Путіна повинні розплачуватися всі росіяни.

Про це Поярков написав у своєму блозі для Обозревателя.

Художник прокоментував слова Надії Савченко про те, що "Путін поганий, і його потрібно відокремлювати від російського народу".

"А російський народ, виходить, типу хороший? Дурість, Надійка, неймовірна дурість. Коли в Нюрнберзі повісили поплічників Гітлера, то разом з ними покарали і весь німецький народ, який здуру зробив Гітлера канцлером. І весь німецький народ платив репарації, і це правильно. Тому що цi дурнi зробили так, що їх канцлером став Адольф Гітлер. Тому дурнiв, якi дають Путіну 90%-й рейтинг, потрібно карати. Інакше не зрозуміють, Надійка, що в наступний раз Путіна не треба вибирати", — стверджує Поярков.

"Якщо в російському народі баран став превалювати, то колективного несвідомого барана в російському народі треба карати. Більшість російського народу має бути покарана. Може, не так важко, як Путін, але десь дуже поруч. Росіяни, всі росіяни будуть платити нам репарації. Вони, скриплячи зубами, повернуть нам Крим і зі свого бюджету будуть перераховувати гроші на відбудову Донбасу", — заявляє художник.

"Вони як виборці невіддільні від свого вибору, а їх вибір — цей кремлівський упир. І як депутат і український політик, Савченко не має права виправдовувати дебільний вибір наших північних сусідів. Платити за злочини повинні всі — і лідер, і ті, хто його підтримував", — вважає Поярков.

Як повідомляв "Апостроф", українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко вважає, що українці і росіяни будуть добрими сусідами.