RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Російські випускники шокували постановкою з "Путіними": опубліковано відео

У мережі з'явилося відео з випускного в одній із російських шкіл, де діти виступають у масках із зображенням президента РФ Володимира Путіна.

Відео опубліковане на YouTube.

"Формат вірусного ролика, про який будуть говорити все і в різних ключах. Глибокий сенс у ролику шукати безглуздо. Вважайте це постановкою, що показує, як випускники можуть знятися в кліпі, не виходячи з заданих образів", — зазначено у коментарі до відео.

"І ці люди звинувачують нас у фашизмі?" — коментує відео блогер Денис П'ятигорець на своїй сторінці в Facebook.

"Рашко-Зомбі — це не в переносному сенсі, виявляється..." — зазначає у своєму Facebook український блогер, який пише під ніком Alex N Alex Noyt.

"Зомбі? Ні, не чув...", "Це сильніше "Харе Крішна" буде", "Немає слів. Просто клубок у горлі і невіра в очах. Зомбоване стадо, а не брати", "Вони всі збожеволіли???", "Якийсь старий, забутий, страшний фільм, зомбіленд", "Дебілізм — це діагноз!", "Їх не скоро вилікують", "Кретини якісь", "Сектанти", "Шок", "В номінації "Треш року" це відео займає перше місце з величезним відривом", "Путінський шабаш", "Оскар за режисуру. Партія iмбецилiв випущена в доросле життя", — коментують відео інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", діяльністю президента РФ Володимира Путіна на його посаді незадоволені 18% росіян, 81 % її схвалює.